ZANIMLJIV DUEL U BRAZILU: "Ribari" dočekuju "bikove"

Novosti online

18. 06. 2022. u 12:34

BIĆE ovo svojevrstan derbi sredine tabele. Naime, oba kluba imaju po 17 bodova i nalaze se na osmom, odnosno devetom mestu.

ЗАНИМЉИВ ДУЕЛ У БРАЗИЛУ: Рибари дочекују бикове

Foto: Profimedia

Slavni Santos dočekaće Red Bul Bragantino u okviru 12. kola brazilske Serije A. "Ribari" koji su izendrili fudbalere kao što su Pele i Nejmar započeli su novu sezonu po sistemu "toplo-hladno" i nikako da ostvare niz dobrih rezultata - u prethodnih pet mečeva ostvarili su jedan poraz, tri remija i trijumf.

Biće ovo svojevrstan derbi sredine tabele. Naime, oba kluba imaju po 17 bodova i nalaze se na osmom, odnosno devetom mestu.

Santos na terenu predvode mladi Markos Leonardo i iskusni Leo Baptistao. Tinejdžer koga već porede sa najvećim imenima brazilskog fudbala zainteresovao je evropske gigante, a pitanje je vremena kada će se preseliti na Stari kontinent.

Što se Bragantina tiče, brazilski ogranak čuvenog Red Bula ima jasan cilj, a to je promocija mladih igrača. Imperativ rezultata praktično da ne postoji, ipak, u budućnosti možemo da očekujemo "bikove" u samom vrhu Serije A.

Na simpatičnom stadionu "Urbano Kaldeira" očekuje se vrela atmosfera, domaći su favoriti, ali treba biti oprezan. Zbog toga smo se odlučili za duplu šansu uz najviše tri pogotka na meču.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,65) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!