LIGA NACIJA: Slovaci ne greše u Trnavi

N. P.

06. 06. 2022. u 10:09

NAŠA redakcija analizira i tipuje večerašnja dva meča grupe "C".

ЛИГА НАЦИЈА: Словаци не греше у Трнави

FOTO: AP/Tanjug

20.45 Slovačka - Kazahstan 


Četa Stefana Tarkovića nije bila baš ubedljiva u prvom meču protiv Belorusije u Novom Sadu, ali je gol Tomaša Suslova obezbedio sva tri boda na neutralnom terenu u Srbiji. Slovačka je do sada pobedila u tri od poslednja četiri meča u svim takmičenjima, izgubila je jedino od Norveške u prijateljskom susretu sa 2:0. 


Kazahstan je pružio sjajnu partiju u prvom kolu i savladao kod kuće Azerbejdžan sa 2:0, oba gola na utakmici je postigao Abat Aimbetov. Loša vest za selektora Magomeda Adijeva je da se sjajni napadač Astane povredio i da neće moći da pomogne saigračima u Trnavi.


Ovo će biti prvi međusobni susret između reprezentacija do sada, smatramo da je ekipa Stefana Tarkovića kvalitetniji tim od Kazahstana, savetujemo da kec pojačate sa minimum dva gola na meču.


NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,55)

FOTO: M. Vukadinović

20.45 Belorusija - Azerbejdžan 


Izabranici Georgija Kodratijeva su zbog rata u Ukrajini primorani da svoje utakmice igraju u Srbiji na stadionu Karađorđe u Novom Sadu. U 1. kolu su poraženi od Slovačke sa 0:1, jedini strelac na utakmici je bio Tomas Suslov u 61. minutu meča. To je prvi neuspeh Belorusa posle tri vezane pobede u prijateljskim mečevima. Kapiten Belorusije Evgenij Jablonski je izašao iz igre u drugom poluvremenu protiv Slovaka jer je dobio nezgodan udarac u koleno i njegovo učešće u večerašnjem okršaju je pod znakom pitanja.


Ekipa Đanija De Bjazija je takođe izgubila na startu Lige nacija na gostovanju Kazahstanu, rezultat na semaforu je bio 2:0. To je čak treći meč pulena italijanskog stručnjaka da nisu postigli gol. Azerbejdžan nije uspeo da slavi u prethodnih 11 utakmica u svim takmičenjima, ima dva remija i čak devet poraza. De Bjazi će sigurno promešati karte za večerašnji susret, ali svakako raduje povratak u tim iskusnog veznjaka Kare Karajeva.


Belorusija je izgubila minuli međusobni duel od večerašnjeg rivala sa 1:2, ali s obzirom na formu gostiju, savetujemo da pokušate sa duplom šansom na izabranike Georgija Kadijeva uz maksimum tri gola na utakmici.


NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,72) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave