"RODE" NE GUBE KOD KUĆE: Den Hag - Almere

N.P.

29. 04. 2022. u 11:55

ČETA Đovanija Frankena dočekuje klub iz Flevolanda u susretu 37. kola holandske Erstedivizije.

РОДЕ НЕ ГУБЕ КОД КУЋЕ: Ден Хаг - Алмере

Profimedia

"Rode" su neporažene na prethodnih pet utakmica u prvenstvu, imaju tri pobede i dva remija, te su se popele na 5. mesto na tabeli sa 64 osvojena boda.


Popularne "crne ovce" su nakon dva uzastopna poraza uspele da slave na gostovanju Osu rezultatom 2:3, trenutno zauzimaju 13. poziciju u Erstediviziji sa 41 bodom.


Domaćin je obezbedio svoje mesto u plej-ofu, u minulom međusobnom duelu je trijumfovao protiv večerašnjeg rivala sa 3:1. 

Međutim, Almere je pokazao da je jako nezgodan u gostima. Savetujemo da pokušate sa duplom šansom na Den Hag, jer verujemo da neće izgubiti pred svojim navijačima.


NAŠ PREDLOG: 1X (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić