VELIKI DERBI NA "OLD TRAFORDU": Posrnuli Mančester junajted dočekuje Čelsi

E.H.

28. 04. 2022. u 09:02

"CRVENI ĐAVOLI" igraju još jednu sezonu za zaborav. Slavnom klubu nije pomoglo ni dovođenje Kristijana Ronalda, kao ni promena trenera.

ВЕЛИКИ ДЕРБИ НА ОЛД ТРАФОРДУ: Посрнули Манчестер јунајтед дочекује Челси

FOTO: AP

Fudbaleri Mančester junajteda ugostiće Čelsi u utakmici 37. kola engleske Premijer lige. Veliki derbi igra se u nešto ranijem terminu od predviđenog. Naime, pomenuta "runda" prvenstva planirana je za 15. maj, a kako "plavci" 14. igraju finale FA kupa, meč je morao biti pomeren.

"Crveni đavoli" igraju još jednu sezonu za zaborav. Slavnom klubu nije pomoglo ni dovođenje Kristijana Ronalda, kao ni promena trenera. Na klupu je privremeno seo Ralf Ragnik, Nemac se od naredne takmičarske godine seli na poziciju sportskog direktora, dok će menadžersku "palicu" preuzeti Erik ten Hag. Gigant sa "Old traforda" je na šestoj poziciji i, kako stvari stoje, Liga konferencija biće evropsko takmičenje u kojem će nastupati.

FOTO: AP

Čelsi, uzdrman najavljenim odlaskom dugogodišnjeg vlasnika Romana Abramoviča, dobro se drži. Ekipa Tomasa Tuhela skoro pa sigurno je obezbedila učešće u Ligi šampiona. Ipak, promenljivi rezultati mogu da utiču na atmosferu. Navijače "plavaca" posebno boli poraz od prethodne srede. Na "Stamford bridžu" slavio je Arsenal sa 4:2.

Po svemu sudeći, s obzirom na partije obe ekipe, možemo očekivati golove na obe strane terena.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,7) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!