TUNIŽANI NA KORAK OD KATARA: Tunis - Mali

N.P.

29. 03. 2022. u 09:28 >> 10:31

PULENI Džalela Kadrija dočekuju fudbalere Mohameda Magasube u revanš meču plej-ofa za odlazak na Svetsko prvenstvo.

ТУНИЖАНИ НА КОРАК ОД КАТАРА: Тунис - Мали

FOTO: Tanjug

Tunis je imao mnogo sreće u prvom meču, autogolom Muse Sisoka je došao do kapitalne prednosti (0:1), ako večeras sačuva mrežu na svom stadionu, mesto na završnom turniru mu je zagarantovano.


Goste je očigledno mnogo poremetilo ispadanje iz osmine finala Kupa afričkih nacija od Ekvatorijalne Gvineje nakon jedanaesteraca, napadali su večerašnjeg rivala, imali posed lopte, ali jednostavno nisu našli put do mreže.


Fudbaleri Malija moraju da krenu na sve ili ništa od prvog minuta, selektor Džalel Kadri je iskusan stručnjak koji upravo to i čeka, savetujemo da odigrate duplu šansu na Tunis, naravno, uz malo golova.


NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?