"MLINARI" ČUVAJU TRON: Roteram junajted - Šruzberi taun

N.P.

19. 03. 2022. u 11:04

PULENI Pola Vorna se sastaju sa ekipom iz Šropšira u utakmici 39. kola Engleske Lige 1.

МЛИНАРИ ЧУВАЈУ ТРОН: Ротерам јунајтед - Шрузбери таун

Profimedia

Tim sa "Njujork" stadiona je nakon remija bez golova sa Vikombom savladao u prošlom kolu Linkoln siti pred svojim navijačima sa (2:1), i tako zadržao lidersku poziciju na tabeli sa 80 bodova.


Izabranici Stiva Koterila su nakon tri meča bez pobede u prvenstvu nadigrali Morkamb na svom stadionu rezultatom (5:0), trenutno se nalaze na bezbednom 17. mestu Lige 1, sa osvojenih 42 boda.


"Mlinari" su i dalje glavni favorit za ulazak u Čempionšip na kraju sezone, međutim drugoplasirani Vigan im je prišao na samo četiri boda zaostatka očekujemo da u današnjem susretu pred svojim navijačima upišu nova tri boda.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?