DŽEKO ILI SALAH? Inter - Liverpul

V.D.

16. 02. 2022. u 11:09

KLOPOVA četa stiže u goste prvaku Italije na prvi meč 1/8 finala Lige šampiona

ЏЕКО ИЛИ САЛАХ? Интер - Ливерпул

ATRAKCIJA Fudbaleri Liverpula, Foto AP

Pre četrnaest godina Inter i Liverpul su poslednji put odigrali međusobni susret i to baš u 1/8 finala Lige šampiona. Voljom žreba opet se sastaju u istoj fazi takmičenja. Za to vreme oba tima su osvojila po jednom ovo prestižno evropsko klupsko takmičenje.

Na stadion "Đuzepe Meaca" dolazi četa Jirgena Klopa, sa ciljem da ostvari što bolji rezultat pred revanš koji se igra na Enfildu.

Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Simone Inzagi, strateg Intera, svestan je kvaliteta koji Liverpul poseduje, pa je u svojim izjavama pre meča bio vrlo umeren. Sa verom u svoj sistem rada i u svoje izabranike mladi italijanski trener izlazi na crtu starijem, iskusnijem i trofejnijem kolegi. Veće trenersko iskustvo je na strani harizmatičnog Nemca.

Da li će baš trenersko iskustvo biti od presudnog značaja za konačni ishod ovog meča? Da li će prednost domaćeg terena biti dovoljna da "neroazuri" izađu kao pobednici ili će "crveni" predvođeni Muhamedom Salahom uspeti da grad mode napuste neporaženi? Da li će utakmicu rešiti pojedinac svojim majstorskim potezom?

Pred nama je duel dva evropska velikana koja su u domaćim prvenstvima u vrhunskoj formi. Nema sumnje, očekuje nas izvanredan meč, nadamo se uz puno golova.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?