POBEDOM DO PRVOG MESTA : Alesandrija - Leće

N.P.

16. 02. 2022. u 10:57

U 23. kolu Serije B domaća Alesandrija dočekuje ekipu koja ima najveće ambicije za ovu sezonu.

ПОБЕДОМ ДО ПРВОГ МЕСТА : Алесандрија - Леће

Profimedia

Domaćin je posle poraza od Vićence (2:1) vezao dva uzastopna remija u prvenstvu, protiv Pize i Breše identičnim rezultatom (1:1), loš niz bez pobede ga je poslao u opasnu zonu i trenutno zauzima 16. mesto na tabeli.


Ekipa Marka Baronija nije izgubila prethodne četiri ligaške utakmice, ima učinak od dva trijumfa, isto toliko nerešenih duela, nalazi se na drugoj poziciji Serije B, sa 42 boda, dva manje od vodećeg Kremonezea.


Fudbaleri Lećea su jedan od kandidata za plasman u elitni rang italijanskog fudbala, savladali su Alesandriju u poslednjem međusobnom susretu sa 3:2, verujemo da će ponoviti uspeh i u večerašnjem dvoboju.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 2,05)  

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?