IZMENJEN SAOBRAĆAJ NA IZLAZU IZ VRŠCA: Nastavak izgradnje fekalne kanalizacije u Pavlišu uslovljava promene

J. J. BALjAK

05. 05. 2021. u 12:17

ZBOG nastavka izgradnje fekalne kanalizacije u Pavlišu, od danas stupa na snagu izmenjen režim saobraćaja na izlazu iz Vršca prema tom selu.

ИЗМЕЊЕН САОБРАЋАЈ НА ИЗЛАЗУ ИЗ ВРШЦА: Наставак изградње фекалне канализације у Павлишу условљава промене

Foto: J.J.Baljak

Radovi se izvode na deonici od raskrsnice Pavliški put i Pavliški put levo, u dužini od 400 metara. To će prouzrokovati promene u dosadašnjem režimu saobraćaja i u Ulici Zagorke Malivuk, pa se apeluje na vozače da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Pavliš je, inače, prvo selo na teritoriji Grada Vršca koje će dobiti fekalnu kanalizaciju. Projekat vredan 305 miliona dinara započet je pre godinu i po dana, zajedničkim ulaganjima lokalne samouprave i Kancelarije za kapitalna ulaganja APV.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EVAKUACIJA NIŠKOG NASELJA ZBOG TOMAHAVKA NA GRADILIŠTU: Oglasio se i štab za vanredne situacije