REKONSTRUKCIJA MAGISTRALNOG PUTA KRUŠEVAC-TRSTENIK: Planirana i rekonstrukcija jednog kilometra ka manastiru Veluće

S. B.

22. 04. 2021. u 19:13

REKONSTRUKCIJA dela magistralnog puta Kruševac-Trstenik počela je izgradnjom novog kružnog toka u naseljenom mestu Osaonica kod Trstenika.

РЕКОНСТРУКЦИЈА МАГИСТРАЛНОГ ПУТА КРУШЕВАЦ-ТРСТЕНИК: Планирана и реконструкција једног километра ка манастиру Велуће

Foto: OU

Predsednica opštine Milena Turk podvlači da je reč o izuzetno važnoj investiciji, koja unapređuje bezbednost učesnika u saobraćaju: putničkih vozila,ali i pešaka.

- Istovremeno se radi na sređivanju frekventnih prilaza i trotara do magistrale, koji svakodnevno koriste brojni radnici naših fabrika u toj zoni - napominje Turk. - Radićemo i na rekonstrukciji putne infrastrukture u poslovnoj zoni, u delu Ulice Kneginja Milica, sredstvima Ministarstva privrede.

Foto: OU

Od ovog Ministarstva, lokalna samouprava dobila je 25 miliona dinara. Planirana je i rekonstrukcija jednog kilometra puta ka manastiru Veluće, izuzetno popularne turističke destinacije koja će sa novim investicajama biti značajno pristupačnija posetiocima.

Foto: OU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu