RAZGOVORIMA DO REŠENJA: Radnici preduzeća "Fijat plastik" kod gradonačelnika Kragujevca

M.L.

15. 04. 2021. u 19:32

GRADONAČELNIK Kragujevca Nikola Dašić primio je danas predstavnike radnika fabrike „Fijat plastik“ gde već dva meseca traje generalni štrajk zaposlenih. Obećao da će o tome obavestiti Vladu Srbije i pokušati da u razgovorima sa menadžmentom „Fijata“ nađu obostrano prihvatljivo rešenje.

РАЗГОВОРИМА ДО РЕШЕЊА: Радници предузећа Фијат пластик код градоначелника Крагујевца

Foto: M.L.

Gradonačelnik je novinarima izjavio da razume probleme radnika i da su njihova primanja svedena na minimum te da je lokalna samouprava,iako nije direktno nadležna, spremna da pomogne kako bi došlo do rešenja problema i prekida štrajka.

Radnici ove „Fijatove“ fabrike nezadovoljni su zbog umanjenja zarada i traže da se primanja vrate na nivo koji je važio do početka ove godine. Najavili su i protestno okupljanje ispred zgrade Skupštine grada koje je zakazano za 24.april.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu