NABOLJI STANARI STUDENTSKIH DOMOVA: Nagrađeni boravkom na Zlatiboru sedam dana

B.B.

13. 04. 2021. u 15:58

DAN studenata bio je povod da ustanova Studentski centar "Beograd" izabere najboljeg akademca u svakom od studentskih domova. Direktor SC "Beograd" Goran Minić, uručio je "stanarima" pobednicima poklone i vaučere za sedmodenvni boravak na Zlatiboru za dve osobe na bazi punog panisona.

НАБОЉИ СТАНАРИ СТУДЕНТСКИХ ДОМОВА: Награђени боравком на Златибору седам дана

Goran Minić sa najboljim stanarima

Na konkurs se prijavilo se 80 studenata, a kriterujumi za izbor su bili prosek ocena i godina studija.

Jedan od nagrađenih akademaca je Nemanja Veličković iz mesta Klenike kod Bujanovca, student prve godine doktorskih studija na Pravoslavno bogoslovskom fakultetu. Bio je i student generacije sa prosečnom ocenom 10.

- Već četiri godine živim u domu "Karaburma" i prezadovoljan sam, kako smeštajem, tako i ishranom i društvom - kaže Nemanja. - Svakom studentu, koji dolazi iz unutrašnjosti, bih preporučio da stanuje u domu. Upoznavanje studenata sa drugih fakulteta, razmena mišljenja o raznim pitanjima je jedno neprocenjivo iskustvo. Najmanje se družim sa kolegama sa mog fakulteta.

Pored njega, nagrađeni su iz Studentskog grada - Teodora Skuratović, Milena Baltić, Jelena Pantović i Maja Živanović. Najbolja u domu "Kralj Aleksandar Prvi", poznatiji kao "Lola", je Dragana Rakić, domu "Slobodan Penezić" - Merjem Selmanović, "Rifat Burdžević" - Nebojša Đorđević, "Patris Lumumba" - Aleksa Zubelić, "Vera Blagojević" - Ivana Luković, "Košutnjak" - Kristina Nikolić, "Žarko Marinović" - Anđela Jakovljević, "4.april" - Jelena Nedeljković i "Mika Mitrović" - Isidora Albijanić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna