KONAČNO LEPE VESTI IZ NOVOG PAZARA: Nakon teškog perioda bez preminulih od korone u tom gradu

Tanjug

10. 04. 2021. u 21:38

OSAM osoba iz Novog Pazara i po dve iz Tutina i Sjenice primljene su danas na lečenje u novapazarskim kovid bolnicama, dok je kući otpušteno 16 pacijenata.

КОНАЧНО ЛЕПЕ ВЕСТИ ИЗ НОВОГ ПАЗАРА: Након тешког периода без преминулих од короне у том граду

Foto N. Kočović

Na respiratorima i kiseoničkoj potpori nalaze se po četiri pacijenta, a prethodnog dana nije bilo preminulih kod kojih je korona direktni uzrok smrti.

Ukupan broj pregleda u kovid ambulanti Doma zdravlja Novi Pazar je 222, od čega su 64 prva i 158 kontrolnih pregleda.

U Domu zdravlja urađen je 61 brzi antigenski test iz brisa nosa, od čega je 15 pozitivno, a urađena su i 44 PCR testa.

Od ukupno 147 hospitalizovanih u novopazarskim kovid bolnicama, 37 je sa lakšom kliničkom slikom smešteno u privremenu bolnica Novopazarska banja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)