PRIJEPOLJCI POHRLILI DA PRIME CEPIVO: U jednoj smeni vakcinasano skoro 400 građana

A.Rovčanin

09. 04. 2021. u 17:21

POSLEDNjEG radnog dana u nedelji, žitelji Prijepolja pohrlili su u Dom zdravlja da prime vakcinu. Samo u prvoj smeni, vakcinisano je 300 građana, dok je u terenskoj ambulanti u Babinama vakcinu primilo još sedamdesetdvoje ljudi.

ПРИЈЕПОЉЦИ ПОХРЛИЛИ ДА ПРИМЕ ЦЕПИВО: У једној смени вакцинасано скоро 400 грађана

Foto: A.Rovčanin

Direktor Doma zdravlja, doktor Sead Porović, kaže da je odziv građana odličan i da će se vakcinacija nastaviti i narednih dana po mesnim zajednicama.

- Medicinska ekipa prijepoljskog Doma zdravlja u petak je u terenskoj ambulanti u Babinama vakcinisala sedamdesetdvoje meštana ove mesne zajednice. Prednost je data nemoćnim i nepokretnim osobama. Naše ekipe će i narednih dana biti na terenu kako bi se vakcinisali žitelji i drugih udaljenih mesnih zajednica – ističe dr Porović.

Odluka da Babine budu prva mesna zajednica iz koje će krenuti akcija vakcinisanja, doneta je zbog njene udaljenost od centra opštine, ali i zbog postojeće terenske ambulante i već zaposlenog tehničara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)