SVAKODNEVNO 20 KILOMETARA PUTUJE DO BAZENA: Srebro za Dunju na državnom prvenstvu

B. Grujić

08. 04. 2021. u 22:31

DUNjA Dunđer, učenica OŠ "Slavko Rodić" iz Lazareva, uz veliku podršku svoje učiteljice Danijele Cvetić, briljirala je školskom prvenstvu Srbije u plivanju i u Beogradu, osvojla srebrnu medalju.

СВАКОДНЕВНО 20 КИЛОМЕТАРА ПУТУЈЕ ДО БАЗЕНА: Сребро за Дуњу на државном првенству

Foto: Privatna arhiva

Kao skromno i vaspitano dete sa sela, Dunja veruje u svoje snove i ambiciju da postane šampionka u plivanju, a nekada i dva puta na dan, putuje 20 kilometara od gradskog bazena u Zrenjaninu i isto toliko nazad, do kuće u selu Lazarevo.

Foto: Privatna arhiva

Maksimalno ozbiljna i rešena da uspe u sportu koji obožava, Dunja ne propušta ni jedan trening, nekada u toku dana u bazenu provede i pet sati, uz veliku podršku roditelja i dva mlađa brata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!