OBEZBEDITI PRISTUP ŠAHTU: U subotičkim selima počela zamena vodomera

J.L.

29. 03. 2021. u 16:15

U subotičkim selima Bačko Dušanovo, Aleksandrovo i Bajmok u toku su radovi na zakonskoj zameni vodomera.

ОБЕЗБЕДИТИ ПРИСТУП ШАХТУ: У суботичким селима почела замена водомера

Foto J.T.

Kako kažu u nadležnom  JKP „Vodovod i kanalizacija" potrebno  je da kod svih korisnika bude omogućen pristup vodomernim skloništima (šahtama) i da isti budu očišćeni, kako bi se lakše pristupilo vodomerima.

Korisnici, kod kojih ne bude omogućen pristup vodomernoj šahti ili kod kojih ne budu obezbeđeni uslovi za zamenu vodomera, biće pismenim putem obavešteni da u roku od osam dana od dana prijema obaveštenja, očiste vodomerne šahte.                   

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!