POKLONI "SIGURNOJ KUĆI": Darivali nameštaj i belu tehniku

B.B.

08. 03. 2021. u 16:07

VIŠE od pola miliona dinara namenjenih za kupovinu poklona povodom Dana žena, preusmereno je na podršku sigurnim kućama u Beogradu čije su korisnice žene žrtve nasilja u porodici.

ПОКЛОНИ  СИГУРНОЈ КУЋИ: Даривали намештај и белу технику

sigurna kuća

Zahvaljujući inicijativi dama zaposlenih u kompanijama "Endava" i "Comtrade Digital Service", koje odnedavno posluju kao jedna kompanija, tri objekta u prestonici biće opremljena belom tehnikom, nameštajem i pokućstvom. Štićenice su dobile  vaučere za kupovinu kozmetičkih i higijenskih proizvoda.

Koordinatorka Savetovališta protiv nasilja u porodici, pod čijim je krovom "Sigurna kuća", Vesna Stanojević, je istakla da je važno da na dan kada se najviše govori o rodnoj ravnopravnosti i emancipaciji žena, skrene pažnja i na problem nasilja u porodici koji je već godinama ozbiljan problem u ovom društvu.

- Veliku zahvalnost ženama zaposlenim u ovim kompanijama na pomoći i podršci našim ženama koje su bile prinuđene da završe u sigurnim kućama, kojima je neko pokušao da oduzme pravo na normalan život i kojima je vaša i naša podrška dala nadu u bolju budućnost, pravo da budu ostvarene u svakom pogledu i da zajedno sa svojom decom nastave nekim novim i boljim putem - rekla je Stanojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)