GRADONAČELNIK NOVOG PAZARA PRIMIO VAKCINU: Biševac svojim primerom pozvao sugrađane da se vakcinišu

N. Kočović

17. 02. 2021. u 13:14

GRADONAČELNIK Novog Pazara Nihat Biševac primio je vakcinu protiv virusa korona i pozvao sugrađane da slede njegov primer.

ГРАДОНАЧЕЛНИК НОВОГ ПАЗАРА ПРИМИО ВАКЦИНУ: Бишевац својим примером позвао суграђане да се вакцинишу

Foto: Grad Novi Pazar

On je nakon vakcinacije na punktu u Domu omladine poručio da je veoma važno da se građani zaštite od ove zarazne bolesti i da u vreme aktuelne pandemije iskoriste pravo i mogućnost da se vakcinišu.

- Imunizacija je put da zaštitimo svoje zdravlje, ali i da na taj način pozovemo svoje najbliže da slede naš primer – kazao je Biševac.

Gradonačelnik Novog Pazara je prošlog leta, u vreme najvećeg talasa virusa korona u ovom gradu, preležao tu zaraznu bolest.

Epidemiološka situacija u Novom Pazaru i dalje je nestabilna, na lečenju od kovida-19 u zdravstvenim ustanovama nalazi se 96 pacijenata, od kojih je petoro na respiratorima.

Prethodna dva dana nije bilo smrtnih ishoda.

Odziv za vakcinaciju, prema rečima nadležnih, je ispod očekivanja, a broj vakcinisanih je manji u odnosu na gradove slične veličine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)