MNOGO POKIDANIH VODOVA: Viši delovi Vlasotinca i dalje bez struje

I.M.

15. 01. 2021. u 14:31

МНОГО ПОКИДАНИХ ВОДОВА: Виши делови Власотинца и даље без струје

Foto: OU Vlasotince

ZBOG velikog broja pokidanih žica i polomljenih stubova viši delovi Vlasotinca, posle obilnih padavina, i dalje nemaju struju, a radnici vlasotinačkog ogranka „Elektrodistribicije“ ulažu maksimalne napore da normalizuju snabdevanje.

Struju nemaju meštani brdsko-planinskih mesta kao što su Gunjetina, Lopušnja i Crna Bara. Nadležni poručuju da su sve raspoložive ekipe na terenu.

- Čak i kada sve povežemo desi se da padne novo drvo i onda sve moramo ponovo da radimo. Najviše problema ima na 10-kilovoltnom vodu ka Orašju, od Gradišta prema Donjoj i Gornjoj Lopušnji, Samarnici i Ravnoj Gori. Meštani nam pomažu na svim lokacijama na čemu smo im veoma zahvalni kao i lokalnoj samoupravi koja nam takođe izlazi u susret – rekao je Bojan Đorđević, rukovodilac EPS-ove jedinice u Vlasotincu.

Ukoliko ne iskrsnu novi problemi električnu energiju do petka uveče dobiće potrošači u Donjoj Lopušnji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

buki

15.01.2021. 15:25

Zašto već jednom pre zime ne poseku ta drva koja se lome pod teretom snega ili vetra i padaju na strujne kablove. Zar i za to treba neka posebna nauka i raspisivanje tendera, ili šta već? Svake zime ista priča i niko se ne potrudi za sledeću, da predupredi nemile događaje.