EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U RUDNIČKO-TAKOVSKOM KRAJU: Jedan pacijent preminuo, hospitalizovano 52

M. B.

25. 12. 2020. u 11:07

NA Kovid odeljenjima Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu, u protekla 24 sata nažalost je preminuo jedan pacijent. Na tim odeljenjima trenutno su ukupno hospitalizovane 52 osobe, sa dokazanim prisustvom korona viusa, ili sumnjom na tu zarazu.

ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У РУДНИЧКО-ТАКОВСКОМ КРАЈУ: Један пацијент преминуо, хоспитализовано 52

Foto: M.B.

- Prema preseku od jutros u osam sati, na Grudnom odeljenju smešteno je 17 pacijenata, na Internom 21, na Neurologiji 14. Pozitivno na korona virus ih je 35, negativno 11, šest pacijenata čeka rezultate testiranja, ili se testira. U poslednja 24 sata, dvoje izlečenih pacijenata smo otpustili kućama, osmoro primili na bolničko lečenje, jednog pacijenta smo prevezli u Kovid bolnicu u Batajnici – izjavio je dr Predrag Šutić, v.d. direktora te bolnice.

Do ovog izveštavanja, nema zvaničnih podatataka o broju novozaraženih osoba u Rudničko-takovskom kraju, tokom minulih 24 časa.

Statistiku epidemije u ovom kraju pratimo u dve etape. U prvoj, od njenog početka u martu do smirivanja u maju, ukupno je obolelo 60 lica, od kojih su petoro preminuli, svi ostali su izlečeni. U drugoj, od polovine juna do sada, zaraženo je ukupno 1.095 lica, uz 57 smrtnih žrtava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)