IZGUBILI BITKU SA KORONOM: Preminulo 11 korisnika Doma za stare u Surdulici

J.S.

09. 12. 2020. u 14:44

OD kako je 2.novembra registrovan prvi slučaj koronavirusa u Domu za stare u Surdulici, od posledica korone preminulo je 11 korisnika te ustanove, potvrdio je za Novosti epidemiolog dr Slađan Stanković.

ИЗГУБИЛИ БИТКУ СА КОРОНОМ: Преминуло 11 корисника Дома за старе у Сурдулици

Foto: EPA

Prema njegovim rečima od 77 korisnika Doma za stare, kovid je potvrđen kod 45 ljudi, a od 36 zaposlenih 16 ima koronu.

U kovid delu Specijalne bolnice u Surdulici je hospitalizovano 6 korisnika, njih desetoro je hospitalizovano u Vranju dok se u privremenoj izolaciji u Domu nalazi  11 korisnika i 1 radnik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)