NAZIRE SE KRAJ OBNOVE BORINE ULICE: Posle godinu dana rada, počelo asfaltiranje

D.R.

04. 12. 2020. u 16:31

TREĆI, poslednji deo Ulice Bore Stankovića u strogom centru Vranja, konačno dobija asfalt.

НАЗИРЕ СЕ КРАЈ ОБНОВЕ БОРИНЕ УЛИЦЕ: После годину дана рада, почело асфалтирање

Foto: D.R.

Kako navode iz vranjske Gradske uprave, putari postavljaju prvi, noseći deo asfalta debljine osam centimetara, a potom će uslediti i završno asfaltiranje.     

Rekonstrukcija jedne od žila kucavica grada pod Pržarom traje već godinu dana, a kako se radi o veoma komplikovanom i zahtevnom projektu, radovi se odvijaju po etapama. Najpre se krenulo sa uređenjem podzemnih instalacija, zajedno sa rekonstrukcijom vodovodne i kanalizacione mreže, koje su bile stare više od pola veka. Takođe, proširen je i most preko Vranjske reke. Nakon asfaltiranja prve dve deonice, uskoro bi trebalo da cela ulica u dužini od 710 metara osvane pod asfaltom.

Ukupna vrednost uređenja jedne od najvažnijih saobraćajnica u Vranju iznosi 205 miliona dinara, a sredstva je izdvojila lokalna samouprava uz učešće Ministarstva privrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!