KORONA U JABLANIČKOM OKRUGU: Danas još pet žrtava opakog virusa!

Игор Митић
Igor Mitić

04. 12. 2020. u 15:55

U KOVID delu leskovačke Opšte bolnice, u poslednja 24 časa, preminulo je još pet osoba pozitivnih na virus korona. Radi se o četiri pacijenta iz Leskovca i jednom iz Sijarinske Banje.

КОРОНА У ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ: Данас још пет жртава опаког вируса!

Foto: I. Mitić

Od posledica opakog virusa preminula su tri muškaraca, stari 69, 78 i 82 godine, iz grada na Veternici kao i sedamdesetdvogodišnja Leskovčanka, dok je pacijent iz Sijarinske Banje preminuo u svojoj 99 godini života

U kovid bolnici u Leskovcu trenutno se leči 155 pacijenata. Ona je imala 12 prijema i 10 otpusta, dok su dva pacijenta upućena u niški Klinički centar. Na respiratoru su četiri pacijenta, a na kiseoničkoj terapiji 118 ljudi

Od ukupnog broja hospitalizovanih 100 osoba je pozitivno na virus korona, 29 je negativno, 22 čekaju rezultate testa, a četiri testiranje.

Strukturu hospitalizoanih čine 112 osoba iz Leskovca, 19 iz Vlasotinca, devet iz Bojnika, osam iz Lebana, iz Medveđe četiri, dve iz Vranja i jedna iz Beograda.

Od početka ovog meseca opaki virus je u leskovakoj kovid bolnici odneo čak 14 života, a za poslednjih deset dana preminulo je 28 ljudi. U poslednjem talasu, od sredine novembra do danas, od posledica infekcije koronom u bolnici u Leskovcu umrla su 34 pacijenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a