MOLITVENE ŽELJE I POKLONI ZA OZDRAVLJENJE: Dobrotvorna ustanova Eparhije bačke u Dečjoj bolnici u Novom Sadu

J. S.

20. 10. 2020. u 11:51

U NIZU humanitarnih aktivnosti Dobrotvorna ustanova Eparhije bačke “Vladika Platon Atancković” darovala je deci koja se nalaze na lečenju na Odeljenju za Hematologiju i Onkologiju Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu darivala paketiće s molitvenim željama za što skorije njihovo ozdravljenje.

МОЛИТВЕНЕ ЖЕЉЕ И ПОКЛОНИ ЗА ОЗДРАВЉЕЊЕ:  Добротворнa установa Епархије бачке у Дечјој болници у Новом Саду

Foto: Eparhija bačka

Poklone i podršku oboleloj deci su ispred Dobrotvorne ustanove uručili protojerej Branislav Mrkić, nastojatelj kapele Svetog Apostola Luke pri Kliničkom centru Vojvodine i jerej Lazar Majstorović, upravnik Ustanove.Oni su se zahvalili Upravi Instituta na ukazanom poverenju da se ova dobra namera realizuje kao vid podrške deci i njihovim roditeljima.

Vodeći računa o merama zaštite zbog koronavirusa, paketiće su ispred ulaza na Odeljenje, u ime dece sa radošću primili zamenik Upravnika klinike za Pedijatriju profesor dr Slobodan Spasojević, glavna sestra Institita Borislavka Dragišić, glavna sestra Klinike za pedijatriju Biljana Milovanović Ugrica, glavna sestra službe Hematologiju i Onkologiju Andrijana Barjaktarević i vaspitačica Tanja Manojlović.

U ime Uprave Instituta, sestra Borislavka Dragišić je Dobrotvornoj ustanovi uručila Zahvalnicu za gest ljubavi i pažnje prema oboleloj deci koja se leče i borave na Institutu.

Ova plemenita akcija Dobrotvorne ustanove Eparhije bačke je deo projektne aktivnosti u okviru projekta „Znaj da nisi sâm“ koji se realizuje uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!