EDUKACIJA U SLUŽBI ZDRAVLJA: Besplatna radionica Kluba "Pomoravlje"

Z. RAŠIĆ

12. 10. 2020. u 13:06

POSLE višemesečnog zastoja zbog kovida-19, Klub zdravlja "Pomoravlje" nastavlja sa organizovanjem besplatnih edukacija za stanovnike Pomoravskog okruga na temu očuvanja zdravlja.

ЕДУКАЦИЈА У СЛУЖБИ ЗДРАВЉА: Бесплатна радионица Клуба Поморавље

Foto Z. Rašić

U saradnji sa Crvenim krstom, sutra u Paraćinu u prostorijama CK organizuje radionicu prirodne kozmetike, a Ana i Danijela pokazaće pripadnicima «lepšeg pola» kako da same naprave neke kozmetičke preparate od prirodnih sastojaka koje sigurno imaju u sopstvenoj kuhinji.

- Neretko čitamo da su kozmetički proizvodi štetni po zdravlje i da ne znamo koliko otrova prosečna osoba tokom svog života putem kozmetike unese u organizam, da treba da se okrenemo prirodi i svemu što dolazi iz nje. Rešenje je upravo ovo, prirodna kozmetika nastala u kućnoj radinosti – naglašavaju u Klubu zdravlja, ističući da je njihov prioritet poboljšanje kvaliteta života.

Početak radionice je u 18 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)