PALMA MOTOROM OBIŠAO GRADILIŠTA: Predsednik JS u poseti školi kod Jagodine (VIDEO)

Novosti online

02. 08. 2020. u 19:06

ПАЛМА МОТОРОМ ОБИШАО ГРАДИЛИШТА: Председник ЈС у посети школи код Јагодине (ВИДЕО)

Foto: Novosti

DANAS je predsednik Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma motorom obišao radove na nekoliko gradilišta na teritoriji Jagodine.

Jedno od tih gradilišta je i škola u selu Vinorača koja se nalazi na 4 kilometara od Jagodine.

Tu je zatekao učenike te škole kako voze bicikle i razgovarao sa njima.

Inače nova škola u Vinorači je izdvojeno odeljenje OŠ "Boško Đuričić" iz Jagodine, biće završena kompletno do početka školske godine i predstavljaće jedan od najlepših školskih objekata u zemlji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Kalesu

02.08.2020. 22:28

Ono, što ja vidim na slici da je Palma vozio, je kvad, što nije sasvim isto što i motor. A, kada je kaciga u pitanju, ima mnogo takvih, koji valjda misle da im je glava tvrđa od asfalta. Kada dođe do udesa, kasno je za sve.

Lavica

03.08.2020. 22:02

**** da li si mogao helihopterom da dodjes....narod nema para za hleba I uz hleba, a TI SE sepuris sa Tim glupim nazoviga motorom I to si otisao bez maske.....I ti da kazes nekom da se pridrzava pravila.....sramota !!!!!????!

Slavko Miljevic

10.08.2020. 12:32

@Lavica - Obavezno nošenje maski je samo u zatvorenim prostorima koji nisu dio tvoje lične imovine. I maska je odavanje poštovanja prema drugim ljudima. Nikakva zaštita. Maska štiti samo na radnom mjestu. Konačno o ovoj bolesti se nezna ni kako je nastala, ako je nastala, ni kako se liječi. Ovo je nova igra sa čovječanstvom i još jedan dokaz da su ljudi ovce.