OVAJ GRAD POSTAJE NOVO ŽARIŠTE KORONE U SRBIJI: Doktor otkrio - Bez maski se guraju u redovima i ne drže distancu

Novosti online

01. 08. 2020. u 13:16

TOKOM gostovanja dr Kona na TV Prva u studio se uključio i direktor aleksinačkog Doma zdravlja dr Rodoljub Živadinović, a u ovoj opštini proglašena je vanredna situacija.

ОВАЈ ГРАД ПОСТАЈЕ НОВО ЖАРИШТЕ КОРОНЕ У СРБИЈИ: Доктор открио - Без маски се гурају у редовима и не држе дистанцу

Foto: Printscreen

Kako je objasnio, u mestu koje od 18. maja do 23. juna nije imalo nijednog zaraženog, od 23. juna ima preko 90 registrovanih slučaja.

- Ovaj broj definitivno pokazuje da se korona širi. Što se tiče kovid ambulante, rade 3 lekara i prošle nedelje bio je najveći broj pregleda, i do 35. Sada se on kreće od 25 do 30, a u četvrtak je zabeleženo 20 - kazao je lekar.

On napominje da se ništa značajno nije dogodilo da dođe do pogoršanja situacije.

- I dalje viđamo građane kako čekaju u redovima bez maski, ne drže distancu - kazao je doktor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OBILAZE PRAG, BEČ I BUDIMPEŠTU: Nagradno putovanje za srednjoškolce iz Svilajnca