Kamenicama razbili izlog: U Šapcu napad na prostorije SNS

Novosti online / A. D.

08. 07. 2020. u 12:16

Prostorije Gradskog odbora SNS u ulici Tiršov venac u Šapcu našle su se na meti nepoznatih vandala, koji su u sredu u zoru kamenicama razbili izlog koji gleda prema hotelu "Galeb". O događaju je obaveštena policija, a pretpostavlja se su počinioci zabeleženi kamerama video-nadzora više okolnih objekata.

Каменицама разбили излог: У Шапцу напад на просторије СНС

Foto: A. Delić

Ovim povodom šabački SNS oglasio se saopštenjem za medije ističući da pristalice političkih struktura poraženih na lokalnim izborima 21. juna stvaraju užasnu klimu u društvu. Naprednjaci postavljaju pitanje da li je ovo odgovor odlazeće lokalne vlasti na odluku Upravnog suda da se izbori ponove na 27 mesta.

"U nemogućnosti da prihvate činjenicu da je SNS imala 12.000 glasova više, smatraju da je isključivo nasiljem moguće prekrojiti izbornu volju. Šapčani su 21. juna jasno rekli šta misle o politici koja je ovaj grad prekrajala dve decenije. Poražena grupa, umesto da raspiše ponavljanje izbora na 27 biračkih mesta, pokušava da prekroji volju Šapčana, oglušujući se o zakon, pretnjama, klevetama, ucenama, ali i kamenicama", kaže se u saopštenju za medije.

Kako smo saznali, baš u noći između utorka i srede u Šabac su stigle najnovije vesti iz Upravnog suda koji je odbio jednu u nizu sličnih žalbi na rad GIK-a, zbog čijeg podnošenja se i odugovlači sa raspisivanjem ponovljenih lokanih izbora na 27 birališta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu