DR ALEKSANDRA ARAŠKOV IZ DOMA ZDRAVLJA U VRŠCU - NAJBOLJI PEDIJATAR U SRBIJI Priznanje od pacijenata

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

27. 01. 2024. u 09:31

DR Aleksandra Araškov, načelnica Službe za zdravstvenu zaštitu dece i omladine vršačkog Doma zdravlja - u kampanji jedne farmaceutske kuće koja je, na društvenim mrežama, organizovala glasanje pacijenata - proglašena je za najboljeg pedijatra u Srbiji.

ДР АЛЕКСАНДРА АРАШКОВ ИЗ ДОМА ЗДРАВЉА У ВРШЦУ - НАЈБОЉИ ПЕДИЈАТАР У СРБИЈИ   Признање од пацијената

Foto: J.J.Baljak

U konkurenciji je bilo oko 800 njenih kolega iz čitave zemlje, a za vršačku doktorku glasala je trećina od ukupno 3.200 učesnika svojevrsne ankete. To je ovom priznanju, koje je laureatu uručeno na radnom mestu, još više dalo na značaju.

- Već pet godina sam član Predsedništva Udruženja pedijatara Srbije, što je priznanje samo po sebi. Prošlog aprila dobila sam i Povelju Srpskog lekarskog društva, ali ova nagrada, koja je došla direktno od pacijenata, posle 22 godine specijalističkog staža, najviše mi znači - poručila je dr Aleksandra Araškov, ponosna i na činjenicu da je oko tri hiljade roditelja iz Vršca upravo nju izabralo da im leči decu.

I zvanično najbolji pedijatar u našoj zemlji, inače, rukovodi timom koji čine toje kolega specijalista, isto toliko specijalizanata i još tri lekara opšte prakse, u Školskom dispanzeru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave