PIVO SE TOČILO U POTOCIMA: Završen festival „Novosadski oktoberfest“

S. BAJIĆ

08. 10. 2023. u 11:00

„NOVOSADSKI oktoberfest“, manifestacija koja slavi pivo poput čuvenog festivala u Minhenu, obeležena je ispijanjem najpopularnijeg pića uz tradicionalne bavarske kifle i kobasice u dve noći, 6. i 7. oktobra u ogromnoj šatri kraj tržnog centra „Promenada“.

ПИВО СЕ ТОЧИЛО У ПОТОЦИМА: Завршен фестивал „Новосадски октоберфест“

S.B.

Više hiljada posetilaca, Novosađana i njihovih gostiju, uživalo je u sjajnom programu, najpre nastupima Ateist repa, Ortodoks keltsa, Blaže i kljunova, Brkova,  The Doors Tribute”, „ AC/DC Tribute” „ABBA Ring Tribute Band”i "Bavarian Music“ kao i u takmičenju posetilaca u držanju krigle i ispijanju piva.

Ljubitelji piva su imali ponudu više od 100 vrtsa omiljenog napitka, kao i raznoraznih kobasica i peciva, koja su mamila mirisom.

Sinoić su Aca Seltik i ekipa sjajnim muziciranjem razgalili publiku, koja je horski pevala hitove uz neprekidno cupkanje i đuskanje za nezaboravan provod. Uvertiru su upriličili bendovi koji sviraju čuvene stvari Dorsa i Ejsi Disi, uz koje su se posetioci pripremali za glavni program a atmosferu su do usijanja podigli Brkovi, folk pankeri, za kraj manifestacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije