MLADI U AKCIJI: Projekat za razvoj i unapređenje života u Sokobanji

S. M. J.

11. 08. 2023. u 12:58

OPŠTINA Sokobanja realizovaće u narednom periodu projekat „Korak po korak, aktiviraj se i TI!“ koji će sufinansirati Ministarstvo turizma i omladine.

МЛАДИ У АКЦИЈИ: Пројекат за развој и унапређење живота у Сокобањи

Foto: Ministarstvo turizma i omladine

Kroz projekat „Korak po korak, aktiviraj se i TI!“ lokalna samouprava u Sokobanji realizovaće niz radionica i obuka za mlade čiji je cilj da se kroz sprovođenje omladinske politike na lokalnom nivou unapredi život mladih.

Ovaj projekat, koji će sa 684.950 dinara sufinansirati Ministarstvo turizma i omladine, podrazumeva i tromesečni kurs nemačkog jezika, radionice i obuku na temu prevencije vršnjačkog nasilja, interaktivnu obuku sa ciljem razvijanja digitalnih veština i set radionica sa praktičnim delom vežbi „Od mentalnog do fizičkog zdravlja“.

Ovaj projekat jedan je od 41 koje će ministarstvo podržati sa ukupno 62 miliona, a koji je usmeren na razvijanje mehanizama koji, između ostalog, doprinose kvalitetu života mladih, aktivno ih uključuju u javni život lokalne zajednice, pospešuju preduzetništvo i izradu strateških dokumenata iz oblasti omladinske politike.

Ugovore sa predstavnicima opština i gradova koji će realizovati projekte sprovođenja omladinske politike u lokalnim sredinama potpisao je ministar turizma i omladine Husein Memić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!