PONOS BANATA U KARAĐORĐEVOM PARKU: Rekonstrukcija gradskog stadiona u Zrenjaninu biće završene do kraja godine

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

02. 03. 2023. u 15:50

PREDSEDNIK Pokrajinske vlade Igor Mirović je, sa gradonačelnikom Zrenjanina Simom Salapurom, posetio stadion u Karađorđevom parku i završetak rekonstrukcije najavio do kraja ove godine.

ПОНОС БАНАТА У КАРАЂОРЂЕВОМ ПАРКУ: Реконструкција градског стадиона  у Зрењанину биће завршене до краја године

B. G.

 - Zrenjanin je donedavno nosio titulu Evropskog grada sporta, centar je Banata i decenijski rasadnik talentovanih sportista, pa svakako zaslužuje najmoderniji sportski objekat - istakao je Mirović, uz napomenu da će kompletan ambijent krasiti reflektori i dva najmodernija digitalna semafora, uz VAR sistem i prateće objekte koji će zadovoljavati sve standarde za organizaciju najvećih sportskih manifestacija.

Po završetku treće faze radova, saznajemo, grad na Begeju će dobiti stadion sa 8.000 mesta na tribinama, najsavremenijim travnatim terenom i atletsku stazu sa tartan podlogom koja zadovoljava kriterijume za održavanje velikih sportskih manifestacija.

- Vrednost ove investicije je bezmalo milijardu dinara, radovi su u punom jeku i kao Zrenjaninac sam ponosan što ćemo, uz dve hale i savremenu atletsku stazu, te travnati teren, u Karađorđevom parku imati kompleks za ponos Banata i čitave Vojvodine - zaključio je prvi čovek lokalne samouprave Simo Salapura.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori