POMOĆ ZA NOVOROĐENE SVILAJNČANE: Lepa vest za mnogočlane porodice (FOTO)

Z. GLIGORIJEVIĆ

20. 12. 2022. u 15:14

SVAKO prvo i drugo rođeno dete dobiće od opštine Svilajnac po 30.000, a treće dete po 40.000 dinara.

ПОМОЋ ЗА НОВОРОЂЕНЕ СВИЛАЈНЧАНЕ: Лепа вест за многочлане породице (ФОТО)

Foto:SO Svilajnac

Ovo su odlučili odbornici Skupštine opštine Svilajnac na današnjoj sednici. Za pet vantelesnih oplodnji biće obezbeđeno po pola miliona dinara, dok će novčane nagrade za najbolje studente iznositi 100 hiljada dinara.

Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović ocenio je da je godina iza nas bila teška na globalnom nivou i da očekuje da takva bude i 2023. godina, ali da Svilajnac već sada ima ugovorene projekte čija se vrednost procenjuje na više od dve milijarde dinara.

Foto:SO Svilajnac

Milanović je dodao da će sledeće godine biti urađena kompletna sanacija i rekonstrukcija visećeg mosta u selu Vojska, koju finansira Ministarstvo građevine, da će se raditi i kompletna rekonstrukcija “Krive čaršije” i Topličine Ulice za šta su sredstva obezbeđena od EPS-a i da će se nastaviti sa izradom kanalizacione mreže.

Foto:SO Svilajnac

Na sednici su usvojeni programi poslovanja KJP „Morava“ Svilajnac i JP Sportsko-turističkog centra „Svilajnac“, kao i Program rada Centra za kulturu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!