NAGRADE POSLOVNIM VIZIONARIMA: U Kraljevu uručena priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" za Raški i Moravički okrug

G. ĆIROVIĆ

07. 12. 2022. u 10:50

НАГРАДЕ ПОСЛОВНИМ ВИЗИОНАРИМА: У Краљеву уручена признања Капетан Миша Анастасијевић за Рашки и Моравички округ

GU u Kraljevu

U cilju afirmacije i isticanja privrednog i društvenog stvaralaštva, u Svečanoj sali kraljevačke Gradske uprave uručena su tradicionalna priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ za područje Moravičkog i Raškog okruga.

Ovo prestižno priznanje, pod pokroviteljstvom Privrednih komora Srbije i Vojvodine, dodeljuju Univerzitet u Novom Sadu, Univerzizet u Beogradu i „Medija Invent“ Novi Sad, i to već pune 22 godine birajući najbolje poslovne stvaraoce i vizionare koji se značajno ističu u svojim oblastima.

Ovom prilikom uručeno je 17 priznanja pojedincima, privrednim i društvenim subjekatima sa područja Raškog i Moravičkog okruga, među kojima se se našli i direktor regionalne Privredne Komore Zvonko Tufegdžić, Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac, dr Mišo Kolarević, direktor Veterinarskog instituta Kraljevo, Dejan Stanojević, direktor Specijalne bolnice „Merkur“ u Vrnjačkoj Banji i kraljevačka Opšta bolnica „Studenica“.

- Svi laureati predstavljaju najbolje među najboljima u poslu kojim se bave, a ova nagrada bi trebalo da bude dodatni podsticaj da postanu još bolji i uspešniji i tako doprinesu razvoju naše zemlje – rekao je Zvonko Tufegdžić, direktor RPK Raškog i Moravičkog okruga, zahvaljujući se u ime nagrađenih.

Odluku o dodeli priznanja koje čine Povelja i zlatnik sa likom velikog srpskog trgovca i dobrotvora iz 19. veka, dunavskog kapetana Miše Anastasijevića, doneo je Žiri koji čine istaknuti profesori, ekonomisti i novinari.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)