KROV PO ŽELJI GRAĐANA: Na tržnici pored Gradske pijace u Rumi zamenjen dotrajala konstrukcija

S. KOSTIĆ

08. 12. 2022. u 15:30

TRŽNICA koja se nalazi u okviru Gradske pijace u Rumi, nedavno je dobila novi krov, i to zahvaljujući sredstvima lokalne samouprave koja je finansirala radove sa oko tri miliona dinara.

КРОВ ПО ЖЕЉИ ГРАЂАНА: На тржници поред Градске пијаце у Руми замењен дотрајала конструкција

Foto: S. K.

Obnova dotrajalog krova bila je želja sugrađana, koju je lokalna vlast ispunila.

- Slušajući apele naših sugrađana mi smo promenili krov na tržnici koji je zaista bio u veoma lošem stanju i koji nije menjan otkako je izgrađena tržnica. Odlučila sam kada se radovi završe da dođem među sugrađane koji ovde prodaju i izlažu svoje proizvode, da porazgovaram sa njima i vidim šta je to što im nedostaje, kakvi su im sada uslovi pošto su se žalili da su im ranije bili loši. U razgovoru sa njima videla sam da su zadovoljni, jer ispunjavamo obećanja - kazala je Aleksandra Ćirić, predsednica opštine Ruma.

Prema njenim rečima, promenom krova poboljšani su uslovi za rad u tržnici, ali da nova ulaganja predstoje.

- U narednoj godini ćemo uraditi još dosta toga na adaptaciji objekta tržnice. Promenićemo stolariju, vrata, dotrajale podove, pločice, postaviti nove elektroinstalacije, jače i bolje osvetljenje, urediti toalete, okrečićemo tržnicu da bude pravi, reprezentativan primer prave pijace i prave tržnice - rekla je predsednica Ćirić.

Kako je rekla, Ruma je trgovački i poljoprivredni grad i kroz pijacu prođe najveći broj sugrađana.

V.N.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)