ZA ČISTIJI I UREĐENIJI SVILAJNAC: Ovakvo komunalno vozila ima još samo Beograd

Зорана Рашић
Zorana Rašić

28. 11. 2022. u 17:06

MULTUFUNKCIONALNO vozilo za čišćenje i dva nova IMT traktora od danas su „pojačali“ vozni park Komunalnog javnog preduzeća „Morava“ u Svilajncu.

ЗА ЧИСТИЈИ И УРЕЂЕНИЈИ СВИЛАЈНАЦ: Овакво комунално возила има још само Београд

Foto: Opština Svilajnac

Novo vozilo za čišćenje ovog tipa ima još samo Beograd, pa će nova čistilica značajno doprineti boljoj higijeni i poboljšanju nivoa komunalnih usluga. Osim pranja i dezinfikovanja kontejnera i kanti, može još da čisti ulice, trotoare i spomenike, čak i da uklanja grafite.

Foto: Opština Svilajnac

Vozni park obogaćen je i sa dva nova traktora koji se mogu koristiti u različite svrhe. Za narednu godinu, kažu u ovom preduzeću,  u planu je nabavka još nekog vozila i da se zanove kontejneri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KROV NAD GLAVOM ZA OSAM PORODICA: Bačka Palanka među liderima po dodeli bespovratnih sredstava za kuću na selu