ENERGETSKA EFIKASNOST U OPŠTINI NEGOTIN: Produžen rok za prijavu firmi

S. M. J.

09. 06. 2022. u 16:19

OPŠTINA Negotin produžila je rok konkursa za učešće privrednih subjekata koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji porodičnih kuća i stanova.

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ У ОПШТИНИ НЕГОТИН: Продужен рок за пријаву фирми

Foto: S.M.J.

Rok za prijavu zainteresovanih firmi koje će na teritoriji opštine Negotin obavljati radove na energetskoj sanaciji porodičnih kuća i stanova produžen je do 15. juna.

Ovaj javni poziv se odnosi na zamenu spoljnih prozora i vrata, ali i na okapnice, prozorske daske, roletne, kapke i prateće građevinske radove na demontaži i montaži, na postavljanje i nabavku materijala za termičku izolaciju ispod krovnog pokrivača za porodične kuće.

Predviđena je i nabavka i instalacija kotlova na biomasu, zamena postojećih efikasnijim, zamena postojeće ili ugradnja nove cevne mreže, radijatora i pratećeg pribora za porodične kuće i stanove, ali i nabavka i ugradnja toplotnih pumpi i prateće instalacije, kao i nabavka i ugradnja solarnih kolektora u instalaciju za centralnu pripremu potrošne tople vode za grejanje sanitarne potrošne tople vode i prateće instalacije grejnog sistema za porodične kuće.

Negotinci ove godine mogu da računaju na subvencije za energetsku sanaciju u ukupnom iznosu od 16 miliona dinara, budući da je Ministarstvo rudarstva i energetike odobrilo opštini Negotin osam miliona dinara, a isti iznos opredelila je i lokalna samouprava u opštinskom budžetu za ovu namenu.

Pravo učešća na javnom pozivu, inače, imaju privredna društva i preduzetnici, upisani u registar APR-a najmanje šest meseci od dana podnošenja prijave, s tim da nad njima nije pokrenut stečajni ili postupak likvidacije, kao i da imaju ateste za materijale i proizvode.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!