NEVREME U RASINSKOM OKRUGU: Najveća šteta od grada u Velikoj Drenovi, na njivama kao da se sručio sneg (FOTO)

S. BABOVIĆ

30. 05. 2022. u 21:39

SLIKE gradonosnog nevremena ne prestaju da stizu iz Rasinskog okruga, a osim u Kruševcu, grad je istukao Trstenik.

НЕВРЕМЕ У РАСИНСКОМ ОКРУГУ: Највећа штета од града у Великој Дренови, на њивама као да се сручио снег (ФОТО)

FOTO: Privatna arhiva

Najteže je pogođeno selo Velika Drenova, a meštani ovog i susednog sela Selište, već su krenuli da snimaju posledice nevremena.

Na njivama kao da se sručio sneg.

Kako su Novosti ranije objavile, olujno nevreme pogodilo je Rasinski okrug oko 18,30 i već posle 15 minuta, jaka kiša pretvorila se u grad.

Prema poslednjim informacijama, stanje zaliha u odbrani grada je 941 protivgradna raketa,ali izvesno je da je bilo dejstvovanja strelaca. 

BONUS VIDEO: Olujno nevreme pogodilo Rasinski okrug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!