O PRAVU I PRAVNIM LEKOVIMA Promocija knjiga prof.dr Nedeljka Jovančevića u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

23. 05. 2022. u 10:08

U Svečanoj sali kraljevačke Gradske uprave sutra će biti održana promocija knjiga prof. dr Nedeljka Jovančevića „Novo krivično procesno pravo” i „Pravni lekovi u krivičnom postupku”.

О ПРАВУ И ПРАВНИМ ЛЕКОВИМА Промоција књига проф.др Недељка Јованчевића у Краљеву

KC Ribnica

Nedeljko Jovančević bio je dugogodišnji sudija u Zadru, a od 1991. godine je advokat u Beogradu. Magistrirao je na temu „Žalba na prvostepenu krivičnu presudu”, a doktorirao na temu „Podstrekavanje kao oblik saučesništva i kao samostalno krivično delo”. Tokom redovnog nastavnog programa predavao je krivično i krivično-procesno pravo, te međunarodno krivično pravo. Na postdiplomskim studijama predavao je metodologiju prava i učestvovao u komisijama za odbranu master i magistarskih radova, te doktorskih disertacija.

Profesor Jovančević autor je nekoliko knjiga, kao i brojnih naučnih radova iz oblasti krivično-procesnog i krivičnog prava, međunarodnog prava, koji su objavljeni u najpoznatijim pravnim časopisima u Srbiji i inostranstvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)