KONKURS ZA STIPENDIJE: Finansijska podrška budućim studentima iz Medveđe

I. M.

31. 03. 2022. u 14:01

PRIVREMENI organ opštine Medveđa raspisao je konkurs radi dodele studentskih stipendija za narednu školsku godinu. Sredstva za ove namene opredelilo je Koordinaciono telo Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa.

КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИЈЕ: Финансијска подршка будућим студентима из Медвеђе

foto: I.Mitić

U Medveđi će pravo na ovu vrstu podrške u iznosu od po 30.000 dinara, od oktobra do juna naredne godine, ostvariti dva buduća studenta.

Da bi učenici koji se prijave na konkurs bili i izabrani za stipendiranje, pored formalnih uslova, imaju i obavezu da polože kvalifikacioni odnosno prijemni ispit za upis na studije.

Rok za prijavu teče od 31. marta. Otvoren je do 14. aprila tekuće godine do 15 časova. Prijave se, uz neophodnu dokumentaciju, podnose preporučenom poštom ili lično na adresu lokalne samouprave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!