TOUR DE FRUŠKA: Na Međunarodnom sajmu turizma biće predstavljen veliki potencijal Vojvodine

J. L.

18. 03. 2022. u 16:20

NA predstojećem 43. Međunarodnom sajmu turizma, koji će se od 24. do 27. marta održati u Beogradu, biće predstavljen veliki turistički potencijal Vojvodine.

ТОУР ДЕ ФРУШКА: На Међународном сајму туризма биће представљен велики потенцијал Војводине

Novosti

-Naš cilj je da se AP Vojvodina na ovogodišnjem Sajmu turizma predstavi onakva kakva jeste, kao najrazvijenija regija Republike Srbije, koja prednjači u privrednom razvoju, ali i po broju noćenja i ljudi koji je posećuju i vraćaju joj se. Upravo takva Vojvodina predstavljena je nedavno i na Ekspo izložbi u Dubaiju - ističe Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dodajući da će svoje bogate sadržaje zajedno  predstaviti sa Pokrajinskim sekretarijatom za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama i Garancijskim fondom.

- Prvi put na jednom mestu biće predstavljen verski turizam kao nov turistički proizvod. Posetiocima će biti prezentovani verski objekti Srpske pravoslavne crkve u Sremskim Karlovcima i na Fruškoj gori, ali i objekti drugih religija na teritoriji AP Vojvodine. Biće predstavljena i manifestacija „Tour de Fruška“, koja će biti održana u maju, a čiji je cilj promocija aktivnog odmora na Fruškoj gori, i koja je namenjena svim ljubiteljima biciklizma, rekreacije i boravka u prirodi.

Na štandu Sekretarijata, na osnovu sporazuma koji je Pokrajinska vlada potpisala sa Angolom, biće predstavljeni i turistički potencijali te zemlje. Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam u okviru svojih paviljona u halama 1 i 4 predstavlja turističke atrakcije Vojvodine, a biće upriličeni i brojni B2B susreti predstavnika turističke privrede na kojima će učestvovati i turistički poslenici iz Pokrajine.

Na Sajmu vina Sekretarijat ima najveći izložbeni prostor gde se prezentuju gotovo sve vinarije sa teritorije Vojvodine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)