SLEDI RANGIRANJE KANDIDATA: U SC Novi Sad završen konkurs za smeštaj studenata sa invaliditetom

Lj. P.

20. 11. 2021. u 11:37

NA konkurs Studentskog centra Novi Sad za smeštaj u studentskim domovima u Novom Sadu, Zrenjaninu i Somboru, studenata sa invaliditetom i iz društveno osetljivih grupa, koji je trajao od 10. do 18. novembra stiglo je 255 prijava.

СЛЕДИ РАНГИРАЊЕ КАНДИДАТА: У СЦ Нови Сад завршен конкурс за смештај студената са инвалидитетом

N KARLIĆ

Konačna rang lista biće objavljena nakon što komisije pregledaju dokumentaciju i obave rangiranje prijavljenih kandidata.

Studenti su uz prijavu prilagali dokumentaciju kojom dokazuju pripadnost društveno osetljivoj grupi. A za studente sa invaliditetom, studente sa hroničnim bolestima i studente rekonvalescente,predlog posebne rang liste prema težini bolesti donosi komisija, koju sačinjavaju jedan predstavnik Studentskog centra i tri lekara iz studentske poliklinike, odnosno druge relevantne zdravstvene ustanove, ukoliko u sedištu Studentskog centra nema studentske poliklinike.

Rang lista biće istaknuta na sajtu Studentskog centra Novi Sad na adresi http://www.scns.rs. A sve informacije mogu se dobiti na broj telefona 021/210-2445 u Kancelariji za smeštaj studenata iz društveno osetljivih grupa, koja funkcioniše u okviru Službe smeštaja Studentskog centra, da im olakša proces konkurisanja, useljenja i stanovanja.

U domove je već useljeno 460 brucoša, a od 15. novembra počelo je useljavanje 2.141 studenta starijih godina, od toga 157 u Zrenjaninu i 95 u Somboru za koje je konkurs okončan 1. novembra.

Krajem oktobra i početkom novembra svi domovi su dezinfikovani. U domovima trenutno boravi 2.413 studenata, a u izolaciji trenutno nema ni jednog zaraženog studenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna