NOVA ZGRADA U DECEMBRU: Bolji uslovi za studiranje na Fakultetu organizacionih nauka

B.B.

05. 11. 2021. u 18:46

NOVA zgrada Fakulteta organizacionih nauka trebalo bi da bude završena u decembru ove godine, najavio je dekan prof. dr Milan Martić, prolasvi dana ove visokoškolske ustanove. On je istakao da će proširenje doprineti pozitivnom trendu razvoja Fakulteta i značajno povećati broj upisanih studenata na osnovnim i master studijama.

НОВА ЗГРАДА У ДЕЦЕМБРУ: Бољи услови за студирање на Факултету организационих наука

Foto arhiva

- Sa ponosom mogu i želim da istaknem da je Fakultet organizacionih nauka već dvadesetak godina vodeći akreditovani fakultet za sve vidove obrazovanja, kao i istraživanja u oblasti informacionih sistema i tehnologija i menadžmenta i organizacije - rekao ja Martić. - Ove oblasti su veoma značajne sa aspekta ostvarivanja razvojne strategije Srbije i njenog daljeg uključivanja u međunarodne tokove. Fakultet je prošle godine predao Komisiji za akreditaciju i proveru kvaliteta, dokumentaciju za 21 studijski progam, koji su značajno unapređeni, a predloženo je i nekoliko novih. Siguran sam da će to biti temelj razvoja u narednoj deceniji.

Svečanosti povodm dana fakulteta prisustvavli su Branko Ružić, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, ako i prof. dr Vladan Đokić, rektor Univerzitaeta u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OBILAZE PRAG, BEČ I BUDIMPEŠTU: Nagradno putovanje za srednjoškolce iz Svilajnca