INVESTICIJA VREDNA TRI MILIONA DINARA: Počela obnova kolovoza na raskrsnici kod "Tri šešira"

I.M.

19. 10. 2021. u 15:25

JP „Putevi Srbije“ počeli su rehabilitaciju kolovoza raskrsnice kod zgrade „Tri šešira“. Radi se o površini od oko 2500 metara kvadratnih asfalta čija zamena će koštati oko tri miliona dinara.

ИНВЕСТИЦИЈА ВРЕДНА ТРИ МИЛИОНА ДИНАРА: Почела обнова коловоза на раскрсници код Три шешира

I.M.

Radi se o jednoj od najprometnijih raskrnica u Leskovcu koja vodi ka Lebanu i Medveđi i Bojniku, ali i ka najvećem leskovačkom naselju „Dubočica“ odnosno u pravcu Opšte bolnice i Doma zdravlja. Očekuje se da planirani poslovi budu okončani do kraja sedmice.

JP „Putevi Srbije“ rade i na rehabilitaciji saobraćajnice od izlaza iz Leskovca ka Lebanu. Obnavlja se i proširuje deonica od oko 4,6 kilometara ovog puta, a investicija je vredna 165 miliona dinara.

Leskovac je u saradnji sa JP „Putevi Srbije“ u poslednje dve godine investirao više od 710 miliona dinara, dok je lokalna samouprava u obnovu deset saobraćajnica na svojoj teritoriji uložila dodatnih 50 miliona dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)