NAJBOLJIMA NAGRADE: Dimitrovgrad obeležio Dan opštine

V.Ć.

22. 09. 2021. u 12:24

SVEČANOM sednicom SO Dimitrovgrad obeležila je 21. septembar - Malu Gospojinu, koja je Dan grada. Tim povodom podeljene su nagrade najzaslužnijim pojedincima i organizacijama koje su obeležile proteklu godinu.

НАЈБОЉИМА НАГРАДЕ: Димитровград обележио Дан општине

Foto: V. Ćirić

Opštinsku nagradu dobio je program “Svis Pro”, za pomoć u uvođenju novih informacionih usluga u uspostavljanju dobrog upravljanja i jačanje rodne ravopravnosti. Za očuvanje kulture i sportske istorije nagrađen je publicista Slobodan Krstić. Simeon Manov Nona posthumno je nagrađen za razvoj sporta, pre svega fudbala i atletike, dok je nagrada za uspešno organizovanu i sprovedenu vakcinaciju pripala Domu zdravlja. Umetnik Dimitar Ilijev nagrađen je za razvoj likovnog stvaralaštva, a nagrađeni su i MUP Srbije, Direkcija policije, Uprava granične policije, Regionalni centar bezbednosti, zbog očuvanja bezbednosti građana u vreme migrantske krize. Lozan Gocev dobitnik je priznanja zbog rešavanja problema sa vodosnabdevanjem građana.

Osim svečane sednice, slava Dimitrovgrada obeležena je i liturgijom koju je služio vladika niški Irinej, a među zvanicama svečane sednice bili su ambasadori Bugarske u Srbiji i Srbije u Bugarskoj - Petko Dojkov i Željko Jović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)