POJAČANA KONTROLA U VRŠCU: Tokom "Dana berbe grožđa" inspekcija će kažnjavati one koji krše mere

J. J. BALjAK

16. 09. 2021. u 16:00

LOKALNA samouprava najavljuje da će tokom trajanja manifestacije „Dani berbe grožđa“ u Vršcu, koja počinje sutra, odeljenje za inspekcijske poslove pojačati kontrolu rada svih objekata.

ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА У ВРШЦУ: Током Дана бербе грожђа инспекција ће кажњавати оне који крше мере

J. J. BALjAK

Inspekcije će, u skladu sa ovlašćenjima, vršiti nadzor i kontrolu primene protivepidemioloških mera u trgovinskim, zanatskim i ugostiteljskim objektima, kao i u objektima koji se izdaju za proslave. Konstolisaće i njihovo radno vreme istih.

Kako je rečeno, ugostiteljski objekti će danas (četvrtak) i u nedelju 19. septembra moći da rade do ponoći, a u petak i subotu do jedan sat iza ponoći.

Manifestacija „Dani berbe grožđa“ održava se od 17. do 19. septembra, a upravo zbog nepovoljne epidemiološke situacije, sva zbivanja će biti organizovana samo na Gradskom trgu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)