POČELA HUMANITARNA PRODAJA KNJIGA: U centru Trstenika akcija za malog Isaka Bradića, bebe od 9 meseci (FOTO)

S.BABOVIĆ

13. 09. 2021. u 19:29

VIŠE od 3.500 knjiga,udžbenika i stripova od jutros je na štandu u centru Trstenika u okviru humanitarne akcije namenjene lečenju devetomesečnog dečaka Isaka Bradića iz ovog mesta. Sve do 22 sata, moguće je kupiti neka od ponuđenih izdanja u akciji Kancelarije za mlade u Trsteniku.

ПОЧЕЛА ХУМАНИТАРНА ПРОДАЈА КЊИГА: У центру Трстеника акција за малог Исака Брадића, бебе од 9 месеци (ФОТО)

Foto: KZM

Od 30.avgusta do 8. septembra trajalo je prikupljanje literature za humanitarnu prodaju,a u ceo projekat uključile su se i Narodna biblioteka “Jefimija” i opština,kao i sve škole na teritoriji Trstenika.

- Štand je otvoren sve do 22 sata,svako će moći da izabere knjigu koja mu se dopada i da je plati ostavljanjem novca u kutiji, u skladu sa svojim mogućnostima - kaže za “Novosti” Nikola Milivojević iz KZM.

Mali Isak Bradić već je imao 13 operacija na klinikama u Nišu i u Beogradu, zbog teškog oblika pankreatitisa, a sada su mu neophodni medicinska pomoć i skupe operacije inostranih stručnjaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)