KONCERT NA „ROŠTILJIJADI“: Gale i „Kerber“ brojnim nastupima obeležavaju 40 godina karijere

I.M.

25. 08. 2021. u 15:24

GRUPA „Kerber“ ove godine slavi četiri decenije postojanja, a spektakularni koncert koji je u utorak održala na leskovačkoj „Roštiljijadi“ samo je deo u mozaiku proslave ovog velikog jubileja.

КОНЦЕРТ НА „РОШТИЉИЈАДИ“: Гале и „Кербер“ бројним наступима обележавају 40 година каријере

Foto: I.M.

Ljubitelji muzike popularnog rok sastava, od kojih se mnogi nisu ni rodili u zenitu njegove slave, potvrdili su da rok muzika ima svoju publiku i među mlađim generacijama, a ne samo među onima koji su osamdesetih godina odrastali uz ovaj bend uvek dosledan svom dobro poznatom zvuku.

- Po ko zna koji put smo u Leskovcu, ali se osećamo kao da nam je prvi put. Svaki put dođemo uzbuđeni i jedva čekamo da se vidimo sa publikom. Nadamo se još jednoj lepoj epizodi, jer se sa Leskovčanima jako dobro znamo – rekao je Gale, frontmen „Kerbera“, i dodao da je impozantno to što i posle 40 godina njegov bend svaki novi nastup doživljava sa velikim uzbuđenjem.

Specifična energija i emocija tokom dvočasovnog koncerta okupirala je prostor ispred bine u centru Leskovca, a „Kerberi“ su već u startu uspeli da stvore atmosferu koja će se dugo pamtiti.

Neki novi klinci će sa tim uspomenama, kao i mnogi do sad, postajati ljudi slušajući njihove pesme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!