LETNJI ZABAVNI PROGRAMI U PARAĆINSKIM SELIMA: Dom omladine organizovao sinoć događaj u Krežbincu

Z. Rašić

16. 08. 2021. u 18:05

U NASTAVKU organizovanja letnjih kulturno-zabavnih programa u seoskim mesnim zajednicama, Dom omladine "Paraćin" sinoć je organizovao jednu takvu manifestaciju u selu Krežbinac.

ЛЕТЊИ ЗАБАВНИ ПРОГРАМИ У ПАРАЋИНСКИМ СЕЛИМА: Дом омладине организовао синоћ догађај у Крежбинцу

Foto: Privatna arhiva

 Meštane su zabavljali orkestar Marka Tomića i bend "Veliki vrapci". Učesnici programa bili su i članovi Kulturno-umetničkog društva "Boki, 4. jul", te učenici tamošnje područne Osnovne škole "Branko Krsmanović", koji su recitovali na zadovoljstvo svojih roditelja, baka i deka.

Po rečima Jelene Vidosavljević, v.d. direktorke Doma omladine, planirano je još jedno slično veče u Stubici krajem ovog meseca, čime se za ovo leto završavaju kulturno-zabavni sadržaji namenjeni oživljavanju narodne tradicije i društvenog života u seoskim sredinama.

Pokrovitelj ovih manifestacija održanih u desetak sela je Opština Paraćin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!