NOVI ASFALT U JEVREMOVCU KOD ŠAPCA: Vrednost kompletne sanacije 18,5 miliona dinara

V.Mitrić

26. 07. 2021. u 15:50

POČELO je asfaltiranje ulica Andrije Glišića i Cerska u Jevremovcu, dužina 2,1 kilometar, čija je vrednost kompletne sanacije 18,5 miliona dinara.

НОВИ АСФАЛТ У ЈЕВРЕМОВЦУ КОД ШАПЦА: Вредност комплетне санације 18,5 милиона динара

Foto: V. M.

Osim pomenutih ulica, urađen je i put Maovi-Jevremovac u dužini od 2,4 kilometra, kao i sokak ka groblju u dužini od 200 metara. Početak radova na asfaltiranju Cerske ulice posetio je gradonačelnik Šapca dr. Aleksandar Pajić koji je istakao da se na delu pokazuje odlična saradnja sa državom.

 - Svakim danom pokazujemo da imamo odličnu saradnju sa svojom državom, i to je najbitnije za naše sugrađane. Ovo je tek početak. Očekuje nas još dosta kilometara urađenih puteva. Grad Šabac će, kao i ostatak Srbije, biti veliko gradilište kada je reč o putnoj infrastrukturi. Hvala našim sugrađanima na strpljenju! Svi imaju jednaka prava, a mi smo tu da ispunimo šta smo obećali! Želimo da generacijama koje dolaze ostavimo bolje puteve i uslove za kvalitetniji način života - rekao je gradonačelnik Pajić.

Dejan Adamović, predsednik Mesne zajednice Jevremovac kaže da su meštani izuzetno zadovoljni. Zahvalio se predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i gradonačelniku Šapca Aleksandru Pajiću što su meštanima izašli u susret.

 - Ova ulica izlazi na put Šabac – Krupanj, i na centar sela. Ostaje još 700 metara da se asfaltira, a i za to smo dobili obećanje. U celom selu živi oko 4,5 hiljade ljudi, dok u ove dve ulici ima oko hiljadu stanovnika - kazao je Adamović.

Milan Grujić, meštanin sela, koji dugi niz godina živi u Cerskoj ulici, istakao je da je ova ulica bila u izuzetno lošem stanju.

 - Zahvaljujem se državi i gradskoj vlasti što su uspeli da pomognu građanima ovom velikom investicijom. Novim putem, kvalitet života u ovoj ulici će se dosta popraviti - rekao je Milan Grujić.

Radove na sanaciji ulica u Jevremovcu izvodi PZP ,,Valjevo“, a finansira Javno preduzeće ,,Putevi Srbije“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu